2023-02-02
Український народ завжди славився винятковою працелюбністю, гостинністю, любов'ю до рідної домівки, хазяйновитістю.Народні традиціі віками зберігали особливу повагу до прці.Так цей день нашої роботи ми посвятили кулінарному бренду нашої країни.Ця страва завжди доречна - і в піст , і в свято.І на сході і на заході, на півдні та півночі України нею зустрічають гостей.
От і наша малеча трудилася, вчилася ліпити, вареники.Педагоги оформили кулінарні шедеври ,щоб батьки змогли порадіти за діток, а кухарі зготували такі запашні вареники.Вареники-це справжнє свято для шлунку і душі украінця. Вся малеча пригощалася півмісяцево-серпиковим дивом- найвидатнішим і найорганічнішим наїдком багатьох поколінь українців.Всі, хто долічився до нашого заходу: і дорослі, і діти, отримали величезний,позитивний емоційний заряд і вкотре переконалися у самобутності і невичерпності наших народних традицій.